HuurrechtExpert

Boeken

Boeken huurrecht

Hier vind je de boeken waarvan mr Piet van der Sanden (mede)auteur is. 

Huurecht Woonruimte

cover huurrecht woonruimte 8e druk 8e druk 2018 SDU Uitgevers 548 pagina's
ISBN: 9789012401364

Auteurs: mr Huib Hielkema, mr Anky Kloosterman, mr Piet van der Sanden, mr Jan Sengers, mr Zwaan Duijnstee - Van Imhoff, mr Marieke van Schie, mr Merijn Veldman, mr Tom Nieuwenhuijsen.

Dit boek beschrijft het huurrecht voor woonruimte. Samen met Huurrecht Wetteksten – een Sdu-bundel met alle regelgeving van het huurrecht – en de Sdu uitgave Huurrecht Bedrijfsruimte vormt Huurrecht Woonruimte een drieluik dat het gehele huurrecht bestrijkt. Deze boekenreeks is bedoeld voor personen die zich in de dagelijkse praktijk geconfronteerd zien met vragen die het huurrecht betreffen, zowel juristen als niet-juristen. Huurrecht Woonruimte gaat specifiek over de regels ten aanzien van woonruimte en poogt in begrijpelijke taal de consequenties uit te leggen van de huidige wetgeving voor deze categorie huurobjecten.

Het boek is verkrijgbaar bij de betere boekhandel of bestel direct bij SDU Uitgevers.

 

Huur en verhuur van woonruimte in 88 vragen en antwoorden

1e druk 2017 SDU Uitgevers 302 pagina's
ISBN: 978-90-12-40011-4

Auteur: mr Piet van der Sanden

In huur@ctueel, de nieuwsbrief van SDU, beantwoordt Piet van der Sanden al sinds jaren juridische vragen uit de alledaagse huurrechtpraktijk. Dit leverde verrassende en interessante verhalen op. Vragen als: “Is verliefdheid een geestelijke stoornis?”, “Mag je kasbetalingen weigeren?” en “Wat te doen na overlijden huurder?”. 

Op veler verzoek zijn 88 van die verhalen samengebracht in deze bundel. Gerangschikt op thema en daar waar nodig geactualiseerd.

Het boek is verkrijgbaar in de betere boekhandel of bestel direct bij SDU Uitgevers

Ook interessant

Huurrecht@ctueel

Blijf ook op de hoogte van actuele ontwikkelingen en nieuws. Lees voortaan altijd de rubriek Vraag en Antwoord van mr Piet van der Sanden.

Meld je aan voor Huurrecht@ctueel,
de gratis nieuwsbrief van SDU.

Meld je aan