HuurrechtExpert

Huurrechtexpert mr Piet van der Sanden

Ik ben Piet van der Sanden, initiatiefnemer van HuurrechtExpert.nl. In het dagelijks leven adviseer, schrijf en doceer ik over huurrecht. Voorheen was ik bedrijfsjurist bij Woningcorporatie Mozaïek Wonen in Gouda. Ik was ook lid van de redactie van ‘WR, tijdschrift voor huurrecht’. En tot 1 januari 2023 was ik voorzitter van de Stuurgroep van de Klachtencommissie Wonen Zuid-Holland waarbij 35 woningcorporaties zijn aangesloten.  

Piet van der Sanden HuurrechtExpert |foto door Marjan Versteegen foto:Marjan Versteegen

Als jurist is mijn missie: bijdragen aan emancipatie van de consument en aan het oplossen van belangentegenstellingen. Daarbij zoek ik eerst zakelijk naar de kloof (voor de duidelijkheid) en vervolgens naar de brug (voor vrede en voorspoed). In die vondst schuilt soms iets nieuws: vooruitgang, hoop ik dan.

Inmiddels ben ik een vertrouwd gezicht geworden bij woningcorporaties. De cursussen over huurrecht geef ik van Sittard tot Grou en van Stadskanaal tot Middelburg. Gerenommeerde instellingen als SDU Uitgevers, de Vastgoed Business School en Kjenning schakelen mij regelmatig in.

Meer weten over mij of mijn inzetbaarheid?
Neem dan eens vrijblijvend contact op. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen.